Mi a BIKKLA?

A legmenőbb elektromos kerékpárkölcsönző központ. Vagy az időtöltés legjobb módja. Vagy egy felejthetetlen kaland. Az viszont biztos, hogy ez a leggyorsabb és legvagányabb módja, hogy felfedezd a Gyilkostót és környékét. Bérelhető elektromos biciklijeink segítségével rövidebb idő alatt többet látsz.

40 perctől 2 óra hosszáig bérelheted ki a biciklijeinket. Az elektromos hegyikerékpárjaink segítségével fáradtság nélkül élvezheted a szabadban való mozgást és a tájat, amelyet a Gyilkostó és a Békás Szoros nyújt.

Az igazság az, hogy olyan emberek vagyunk, akik számára fontos, hogy Neked kalandban és egy kis adrenalinban legyen részed, mindezt biztonságosan és kellemesen.

A kaland felvidít! - Ez a hitünk. Ezért találtuk ki a legmenőbb elektromos kerékpárokat. Kijelöltük és digitalizáltuk az útvonalakat. Szabványosítottuk és megsokszoroztuk a kölcsönző központokat azért, hogy te bárhol ugyanúgy élvezhesd a BIKKLA kalandot.

Túrák

Nézd meg milyen túrákat tehetsz meg a Gyilkostó és a Békás Szoros környékén az elektromos biciklijeinkkel.

Google Map ico

Gyilkostó

Google Map ico

40 perc

Distance

6 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

A sztár túránk. Vagy a legkeresettebb útvonal. Nem számít hogy hívjuk, az biztos, hogy innen a legjobb kilátás nyílik a Gyilkostóra. 40 perc alatt könnyedén megteheted, és ideje elkészítsd a legjobb képeket, amelyekkel amelyekkel azonnal Insta-sztár leszel. Csak ne felejtsd el használni a #bikkla hashtagot. És ha van egy kis szerencséd, a pisztrángokatt is láthatod a tóban.

Google Map ico

Kis Cohárd

Google Map ico

60 perc

Distance

6 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Meg akarod tudni, mit tud egy elektromos kerékpár. Tudni akarod, hogy kapaszkodik. Szeretnéd érezni, hogy ereszkedés közben zubog az adrenalin az ereidben. A Kis Cohárd szikla aljához vezető út pontosan az, amit keresel. Ez nem a gyengék szívűek túrája. Ne számíts szép képekre, de garantáljuk, hogy felejthetetlen emlékekkel térsz majd vissza. Megbírod?

Google Map ico

Cifra nyereg

Google Map ico

90 perc

Distance

7 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Ha meg kellene határoznunk, miért szeretünk BIKKLÁzni, ez a túra lenne a válasz. 90 perc alatt megtudod milyen az amikor az elektronok az akkumulátortól a motorig kínlódnak csak azért hogy te élvezhesd a tájat. És a végén a Cifra-nyeregben lévő látvány elállítja a lélegzetet. És ez még nem minden, mert visszafele észveszejtő ereszkedő vár rád. Ha tehetnénk, egész nap itt tekernénk.

Google Map ico

Juh patak

Google Map ico

90 perc

Distance

12 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Látni szeretnéd a Juh patak völgyét, az öt patak egyikét, amelyik a Gyilkostót táplálja. Ez az út próbára teszi a bicikliket, de ez nem számít, csak az számít amit kínál. 12 km hosszú út idilli házak, esztenák között, a Juh patak mellett. Visszafele pedig, a táj és a panoráma fogja jutalmazni az erőfeszítéseidet.

Google Map ico

Békás Szoros

Google Map ico

120 perc

Distance

14 km

Nehézség

difficulty

Látvány

difficulty

Nem hagyhattuk ki ezt az útvonalat az ajánlatunkból. Az Oltárkő, a Mária-kő, a Pokol tornáca, az Őrtorony csak néhány a nevezetességek közül amit ezen a túrán láthatsz. Ha azt hiszed sztár leszel a tó körüli képekkel, nézd meg milyen sikere lesz a szoros beli képeknek. A BIKKLA ajánlatának leghosszabb útja vár rád, de a nagy forgalom miatt ez az út hétvégén zárva van.

Helyszínek

Tudd meg, hol lehet még BIKKLA elektromos kerékpárt kölcsönözni.
A legvagányabb útvonalak várnak az egész országban. Csekkold le, hol máshol BIKKLÁzhatsz még!

Borszék

A legjobb ásványvíz a világon.
Egy nyári bob pálya.
Sípálya.
A legújabb BIKKLA elektromos biciklikölcsönző központ.
A legmenőbb útvonalak.
Sokat lehet mesélni, és még annál is többet látni!

Bálványos

A BIKKLA második zászlóshajója a MotherShip itt található, pontosan a GastroLab Restaurant&Terrace étteremmel szemben. Hosszú ereszkedők, kemény emelkedők és a posztvulkanikus tevékenységek elemei a büdösfürdők és az ásványvíz források várják, hogy egy BIKKLA biciklivel felfedezd őket. A gyönyörű táj és a Szent Anna-tó már csak hab a tortán.

A Te saját franchise kölcsönződ

Kezdj egy új üzletbe! Lépj be egy új dinamikusan fejlődő franchise hálózatba.

Lásd a részleteket a franchise hivatalos oldalán, nyomd meg a gombot!

A BIKKLA kerékpárok

Vagy ahogyan mi nevezzük őket "az előadás csillagai". Kifejezetten bérlésre készültek. Bármilyen akadállyal gond nélkül megbirkóznak, és sztoikusan ellenállnak a kínzásnak, mint a felmálházott szamarak. Kölcsönzőinkben egyaránt találsz biciklit gyerekeknek és felnőtteknek.Felnőtteknek,
150 cm-től felfelé

Maximális sebesség: 25 km/h

Autonómia: ~75 km


A gyerekeknek,
130 cm-től felfelé

Maximális sebesség: 25 km/h

Autonómia: ~75 kmHasználati útmutató


Szabályzat

Töltsd le a hivatalos szabályzatot

Töltsd le a GDPR szabályzatot

Galéria

BIKKLA Franchise

Indíts Te is BIKKLA elektromos bicikli kölcsönzőt!
Lásd a részleteket a franchise hivatalos oldalán, nyomd meg a gombot!

Tovább

Sajtó szereplések